Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2017 20:36 - БТВ, разбира се, добре разбират защо Бойко е страхливец. О(бновена) - защото знаят, че е сгафил и фейкнюзил
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 7850 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 16.11.2017 08:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес в парламента от БСП поискали хвалипръцкото Бойко Борисов да отиде и да каже кои депутати (БОНБА, МЪЛНИЯ) са замесени в наркотрафик и купуване на гласове, както той твърди. (Всъщност Бойко Борисов бърка един обвинен в наркотрафик, който е брат на депутат и самият депутат Георги Стоилов от БСП от Русе)

Ето как БТВ разказва историята оттук нататък : Разбира се, ГЕРБ отхвърлиха искането на БСП премиерът да дойде в парламента и да обясни кои депутати са ангажирани в наркотрафик. 

Защо "разбира се"? Защото сте правителствена радиоточка ли, БТВ, и разбира се, като всяка правителствена радиоточка изразявате, разбира се, гледната точка на управляващите? Или защото знаете, че Бойко Борисов, разбира се, е хвалипръцко и  като всеки хвалипръцко, разбира се, често говори неподплатени с факти неща? Срещу които вие, разбира се, още от времето на Бареков нямате нищо против, защото гоните бомбастичните сензации, а другарят министър председател, макар и център нападател много го бива да подава такива БОНБИ и МЪЛНИИ. Или защото знаете, че Бойко Борисов е сгафил и объркал брата на един депутат със самия депутат? Между другото, това объркване не се ли смята за фалшива новина? А, щом е Бойко Борисов, разбира се, че не.

Излиза сякаш, че в БТВ не искат да знаят кои депутати са замесени в наркотрафик. Но, разбира се, такава е цената да защитаваш Бойко Борисов. Вие искате ли да знаете кои депутати са замесени в наркотрафик? Не. Бойко ги знае, разбира се. Това стига. А ако няма никакви депутати? Шшшт, това не са фалшиви новини, такива неща правят само БСП, Русия и рускит ехакери.



Тагове:   Бойко Борисов,   бТВ,


Гласувай:
8



1. lilienschwager - Бойко си знае
16.11.2017 06:23
работата!
цитирай
2. анонимен - Аз съм български писател, а Вие, ...
16.11.2017 13:44
Аз съм български писател, а Вие , Росиела Копукова, сте рядко лайно.
Чу
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781824
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094